MORELLO FORNI
Причините, за да сме лидери в производството на фурни за пици са:
- Високо качество, което максимилизира ефективността и понижава разходите на персонала, както и на консумативите;
- Безспорно нашите продукти са вечни, защото са изработени от качествени материали. Фактът, че фурните са ни значително по- тежки, в сръвнение със същите на конкурентите е доказателство за качеството им;
- В производството на фурни сме единствените, които използваме най –добрите рефракторни материали със съдържание на минимум 90% алуминий. Този материал позволява да се постигат несръвними резултати при изпичането, спестявайки разходи за енергия;
- Нашата фирма е тази, която утвърди по- ефективна система за затопляне на основата за пекане, която намалява разходите и в същото време увеличава качеството на вашите пици;
- Патентовахме гама от машини, които са в състояние да прочиства
т 100% от изхвърлените пушеци от всеки един модел фурни на дърва. Никога повече кавги със съседите и запалени комини;
- Дизайна на нашите продукти е винаги в крак с времето. Пример за това е куполният завършек , който възпроизвежда типичния античен естетически стил на фурните, произведени в Италия. Докосване до класа и елегантност за вашето заведение.
Морелло Форни е фирма утвърдена през годините, като безспорен лидер в качеството и грижа за най – малките детайли при производството на професионални фурни на дърва, на газ, смесени, било статични или ротативни за пицарии, ресторанти и хлебарници.
Работата в тази сфера на производството се обуславя със забележителното наследство, страст и отдаденост към създадените модели, които са оценени навсякъде по света.
Морелло Форни е създадена през 60-те години от Luigi Morello, който започва своята дейност с мотото „ каквато и да е фо
рма и размери по желание „, за да подчертае индивидуалността на продукта. Фирмата продължава своята дейност под вещото и прецизно ръководство на двамата му сина. Luigi Morello е първият, който въвежда ротативните фурни през 60-те години, и то специално заради един местен продукт, наречен “ farinata”, който се приготвя в тежки тави и има нужда от постоянно въртене. По-късно тази технология започва да се въвежда и за изпичането на пиците.
След 40 години опит, фирмата Морелло Форни може да се похвали с висококачествени продукти, модернизирани, в крак с времето благодарение на непрекъснатия контакт с експерти в тази област за да удовлетвори изискванията на клиентите.
Фирмата се развива непрекъснато и не само с производството на фурни, но и нови модели машини, които прочистват дима от фурните на дърва и свеждат до нула риска от запалване на комините и досадните свади със съседите.